Detaljer som gör skillnad

Mekaniska komponenter och elektromekanik

Mared Components erbjuder mekaniska och elektriska komponenter till verkstads- och tillverkningsindustrin samt belysningslösningar för elinstallatörer, underhåll och räddningstjänst. Allt från väl utvalda leverantörer.

Components utbud

Här finner du ett flertal standardprodukter såsom maskinbelysning, avstrykare, spännstift, bussningar och låsmuttrar. Dessa typer av produkter kan du, som registrerad kund, handla direkt på sidan.

För kunden

Olika behov – Olika lösningar.

Alla har vi olika behov och vi vill hitta och anpassa lösningar som passar just dig. Konstruktör, inköpare eller underhållstekniker. Kan du hitta vilken grupp som stämmer mest in på dig nedan, så beskriver vi hur vi jobbar och tänker för att tillgodose det vi tror att du behöver.

Syclone – ultrakompakt arbetslampa från Streamlight med både punktbelysning och vid stråle.

Inspektera, identifiera och reparera. Syclone® producerar starkt vitt ljus för dagligt bruk eller CRI-ljus med Streamlights Color-Rite Technology® för färgmatchning eller identifiering av färgskillnader i ledningar. Den ultrakompakta designen gör att lampan inte är i vägen, plus att den passar i små utrymmen. Med hjälp av den platta magnetiska basen och kroken som enkelt göms undan kan du arbeta med båda dina händer.

Nyheter

Tack för besöket på Underhållsmässan!

 

Ett stort tack till alla som besökte vår monter på Underhållsmässan i Göteborg 12-15 mars! Det var fantastiskt att träffa så många av er och diskutera våra produkter och lösningar för underhåll.

En partner att lita på

Mared-koncernen levererar lösningar, produkter och tjänster till svenskt näringsliv sedan 1967. Det började med maskiner till trä- och pelletsindustrin men verksamheten har breddats forlöpande. Idag levereras allt ifrån komponenter och maskiner till kompletta systemlösningar med tillhörande expertis, kompetens, logistik och service till industrin, återvinningsbranschen och fastigheter.

Därför ska du välja Mared Components

Trygg samarbetspartner

Vi har funnits länge och kommer finnas länge framöver. Kunder, leverantörer och medarbetare ska kunna lita på oss.

Leveransprecision

Våra produkter och tjänster ska ha leveransprecision med rätt tid och plats.

Spetskompetens

Vi och våra leverantörer är kunniga och har spetskompetens inom vårt område.

Kunder

Här hittar du ett urval av våra kunder

Vårt hållbarhetsarbete

I en värld som står inför utmaningar som klimatförändringar, resursbrist och sociala ojämlikheter, blir det allt viktigare för företag att fokusera på hållbart företagande. Genom att ta hänsyn till miljö- och sociala aspekter kan vi som företag inte bara minska vår negativa påverkan på planeten och samhället, utan också bidra till en bättre och mer hållbar framtid. Genom att implementera grön teknik och hållbara produktionsmetoder kan vi minska våra koldioxidutsläpp och andra negativa miljökonsekvenser.